HOTEL ÓZD
SZÁLLODA, ÉTTEREM, KÁVÉZÓ
H-3600 ÓZD, ÍV ÚT 9.
TEL.: (00-36) 48/570-010 FAX: (00-36) 48/570-018
info@hotelozd.hu, reservation@hotelozd.hu


FIGYELEM!

A HOTEL ÓZD SZÁLLODA, ÉTTEREM, KÁVÉZÓ MAGYARORSZÁG ÉSZAK-KELETI RÉSZÉN, A BÜKK HEGYSÉG LÁBÁNÁL FEKVŐ, CSODÁLATOS TERMÉSZETI ADOTTSÁGÚ ÓZD VÁROS KÖZPONTJÁBAN TALÁLHATÓ.

SZÁLLODÁNKTÓL KARNYÚJTÁSNYIRA LÉVŐ TÖRTÉNELMI ÉS TERMÉSZETI NEVEZETESSÉGEK - EGER, SZILVÁSVÁRAD, AGGTELEK - JÓL ELÉRHETŐ.

CSOPORTOK SZÁMÁRA JELENTŐS KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!


Foglaljon szobát vagy rendezvénytermet most! Amenyiben pontosan kitölti a megfelelő mezőket, a megadott elérhetőségek egyikén visszaigazoljuk Önnek Szobafoglalása teljesítését. (* a telefonszám és a faxszám közül választhat, de elégtelen adat esetén a foglalással nem tudunk érdemben foglalkozni!)

 
Név:
 
e-mail cím:
 
Telefonszám:
  *
Fax szám:
  *
Cím:
 
igényelt szoba típusa:
  db.
Érkezés:
 
Távozás:
 
Biztonság:
 
 
  Kérjük ^ ide írja be az itt ^ látható szöveget!
 
 
LÁTNIVALÓK A KÖZELBEN

Szilvásvárad - Lipicai Ménes Szilvásvárad

Magyarország egyik leglátogatottabb kirándulóhelye, a Bükk valóságos gyöngyszeme. Szilvásvárad már az ősemberek korában is lakott volt, ennek bizonyítéka az istállóskői Szeleta-barlang. A Szalajka-völgy az ország legszebb magashegységi jellegű völgye, melyben kisvasúttal a Fátyol- vízesésig lehet feljutni. Mai napig Szilvásváradon van a magyar Lipicai lovak hazája.

Eger - Belváros és a Vár - www.eger.hu Eger

Eger méltán lett messze földön híres a barokk városaként, hiszen a történelmi városmagban számos szép és értékes barokk és késő barokk épületet csodálhatunk meg. Eger városától a szőlőművelés és a borgazdálkodás sem választható el. Az egri borvidék legtekintélyesebb és legismertebb bora a mélyvörös színű, mérsékelten fanyar Egri Bikavér. A város legjelentősebb pincés területén, a Szépasszony-völgyben a gazdák mindig szívesen látják és kínálják a vendégeket.

Egerszalók - Hőforrás Egerszalók

Európában csak Törökországban van hasonló természeti csoda, mint az egerszalóki hőforrás.
Az éjjel-nappal télen-nyáron működő fürdőhelyet gejzírként feltörő 68 fokos hőforrás táplálja. Különleges élményt jelent a fenyőerdővel övezett hegyoldalról lefolyó víz által kialakított mészkőlerakódás.
Miskolctapolca Miskolctapolca

Európában egyedülálló élményt kínál a termál barlangfürdő azoknak, akik a hegyek gyomrából feltörő, erős sugárban ömlő karsztvíz zuhatag alá állnak. A fürdő gyönyörű fekvésével, több ezer holdas erdős környezetével és a gyógyhatású termál vízével várja a látogatókat.

Aggtelek - Cseppkőbarlang Aggtelek

1995 óta az Aggteleki- és a Szlovák-karszt barlangjai a Világörökséghez tartoznak. Ezen a karsztvidéken összesen több mint 700 barlang ismert, melyekből a magyar oldalon 273 található. Az egyik legjelentősebb a Baradla-barlang, amely hazánk legnagyobb és legdíszesebb cseppkőbarlangja.
Holókő Hollókő

Magyarország legnagyobb és legértékesebb eredeti helyszínen meghagyott műemlék együttese található itt.
Hollókő megőrizte a XV. századi faluképet. A világörökség részét képező ófalu 58 védett épületet foglal magába.Tokaj - Borospince Tokaj

Földünk városai közül mindössze 137-et jegyeznek a Szőlő és Bor Nemzetközi Városaként. Tokaj méltán tartozik közéjük, hiszen alig akad olyan ember, aki ne hallott volna a Tokaji aszúról, a talán leghíresebb magyar termékről.